Kwartaalquiz ATS

ATS is een hardwerkend bedrijf met gedreven collega’s. Geen werkdag is hetzelfde, zowel voor de collega’s op de weg als voor de collega’s op kantoor. Op kantoor zijn de collega’s iedere dag druk bezig met; het maken van de planningen, vrachten verkopen/ kopen, administratief werk en natuurlijk de chauffeurs ondersteunen waar nodig.
Met al die diverse taken en drukte is het essentieel om scherp te blijven, maar hoe scherp zijn onze collega’s op kantoor daadwerkelijk? Dat wordt allemaal op de proef gesteld in de ATS kwartaalquiz!

De quiz is in januari 2022 van start gegaan en bestaat in totaal uit 12 vragen. Iedere week wordt er een vraag gesteld over een opvallende gebeurtenis uit de voorafgaande week, bijvoorbeeld raden wat de zwaarste vracht was. Het is de bedoeling om de beste schatting te maken, degene die het dichtst bij het juiste antwoord zit wint drie punten. Als meerdere collega’s exact hetzelfde antwoord hebben, dan krijgen zij slechts één punt.
Aan het einde van het kwartaal worden alle punten bij elkaar opgeteld en wordt de winnaar/ winnares bekend gemaakt. Natuurlijk is er bij deze quiz ook een speciale prijs te winnen, maar die blijft het hele kwartaal geheim.
Eind 2022 zullen alle punten opgeteld worden en zal de jaarwinnaar/ winnares bekend gemaakt worden.

Winnares ATS Kwartaalquiz 1

Na een zenuwslopende nek- aan nek race, heeft Malou de allereerste ATS Kwartaalquiz gewonnen! Met haar scherpte en sterk inschattingsvermogen heeft zij de meeste punten binnen weten te slepen. Tegenover deze prestatie staat natuurlijk een beloning. Zij heeft een speciaal ontworpen ATS koffiemok gewonnen! Hier drinkt zij met veel plezier haar latte macchiato’s uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *