Boerenprotest ATS

ATS komt op voor onze Nederlandse boeren tijdens de stikstofcrisis. Op 10 juni 2022 werden de nieuwe stikstofplannen bekend gemaakt door het kabinet. Met dit plan was het doel om de stikstofuitstoot met maar liefst 70 procent terug te dringen in 131 gebieden vlak bij kwetsbare natuur. Dit brengt als gevolg met zich mee dat niet alle boeren hun bedrijf voort zouden kunnen zetten.

Er vonden in diverse plekken door het land protesten plaats tegen de stikstofplannen. Ook heeft ATS haar steentje bijgedragen door deel te nemen aan een lokaal protest van ‘Agractie.nl’. Zij komen op voor de rechten binnen de agrarische sector. Dit protest vond plaats op het Vrijenburgviaduct in Barendrecht met een spandoek, vele omgekeerde vlaggen, boerenzakdoeken en demonstranten. Vele voorbijrijders op de Rotterdamse snelweg hebben onze boodschap kunnen zien. Ook een van onze eigen chauffeurs is ons tegengekomen op zijn route.
Via ‘Agractie.nl’ kunnen er donaties gemaakt worden, zodat er juridisch tegengas gegeven kan worden. Doneren is mogelijk via de volgende link; https://www.doneeractie.nl/fonds-juridische-ondersteuning/-66909


Wij hopen dat er een betere oplossing zal komen voor het stikstofprobleem, een oplossing die wel rekening houdt met onze hardnodige Nederlandse boeren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *